Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Tredje säsongen av ”Benjamins” kommer i vår

Den efterlängtade tredje säsongen av det populära tv-programmet ”Benjamins” kommer att sändas i vår. Med sina fängslande berättelser, oförglömliga karaktärer och engagerande dialoger har Benjamins blivit ett kulturellt fenomen sedan den första premiären 2021.

Den här säsongen kommer att innehålla fler äventyr för vår älskade huvudperson Benjamin när han navigerar genom matlagning tillsammans med andra artister, och han tar itu med olika utmaningar som han ställs inför. Showens skådespelare kommer att få sällskap av en ny uppsättning karaktärer, som alla bidrar med sin egen unika stil till showen.

Den tredje säsongen kommer garanterat att vara fylld av ännu mer skratt, dramatik och spänning än någonsin tidigare. Fansen kan förvänta sig massor av överraskningar när Benjamin lär sig viktiga lektioner i livet, samtidigt som han kämpar för att hitta sin plats bland vänner, familj och samhället i stort.

Se till att titta in i vår för en oförglömlig säsong av Benjamins! Gör dig redo för en vild resa full av oförglömliga ögonblick, spännande intriger och massor av hjärtevärmande stunder. Det kommer att bli en otroligt speciell säsong!

Läs mer: Klädsel för olika tillfällen

Benjamins

Programmet går ut på att Benjamin bjuder in andra artister till hans studio där Benjamin själv lagar en god middag till sina gäster och så bjuds det såklart på massor av musik och underhållning. På vägen dit kommer Benjamin att möta olika utmaningar och problem samtidigt som han lär sig viktiga lektioner i livet.

Se till att titta på den tredje säsongen av Benjamins i vår för en unik syn på matlagning, musik och underhållning. Med sina engagerande berättelser, fängslande karaktärer och inspirerande dialoger kommer det garanterat att bli en oförglömlig upplevelse! Missa inte det!

Du kan se programmet på TV4 eller streama den på TV4Play efter begäran. Kolla dina lokala sändningslistor för mer information. Programmet sänds på tisdagar klockan 20:00 eller såklart när du vill på TV4Play. Mycket av den musik som spelas under programmet kan du hitta på Spotify om du vill lyssna mer.

Tidigare gäster

Tidigare gäster för programmet har inkluderat några av branschens främsta musiker som Miss Li, Norlie & KKV och många fler. Men det är inte endast musiker som bjuds in till programmet. Även skådespelare och andra kända profiler såsom komiker och idrottsmän har också varit inbjudna till programmet. Och naturligtvis har programmet några av Sveriges mest kända kockar som hjälper Benjamin att laga något speciellt till sina gäster.

Så sätt ett kryss i kalendern i vår för att se den tredje säsongen av Benjamins! Den lovar att bli ännu bättre än tidigare med nya utmaningar, fler fantastiska gäster och spännande intriger. Missa det inte – det kommer garanterat att bli en vild resa!

Benjamin Ingrosso

Huvudpersonen i Benjamins är såklart Benjamin Ingrosso och han kommer att ta oss med på ännu en resa under den här säsongen. Benjamin är en svensk sångare, låtskrivare och producent med en passion för mat, musik och underhållning. Han är talangfull, godhjärtad och har alltid något att säga! Följ med honom när han träffar nya människor och möter utmaningar. Gör dig redo för en fantastisk resa!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *