Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Här är de band och artister som är klara för Sweden Rock Festival 2023

Den 30:e upplagan av Sweden Rock Festival kommer att äga rum i Sölvesborg mellan den 7-10 juni 2023. Festivalen har redan annonserat en stark lineup med band som Iron Maiden, Ghost, Mötley Crüe, Def Leppard, Pantera, Gojira, Behemoth och Clutch. Nu har ytterligare åtta band tillkommit till lineupen.

Nytillskotten inkluderar de amerikanska thrashlegendarerna Testament, det ofta önskade göteborgska metalbandet Avatar, klassiska punk-/rock’n’rollbandet Sator, Thundermother som är nyss hemkomna från en USA-turné tillsammans med Scorpions, 30-årsfirande brittiska prog metalinstitutionen Threshold, ockulta retrorockarna Green Lung, samt de båda nya, svenska rockhoppen Hot Breath och Ström.

Det finns fortfarande 76 band kvar att presentera för festivalen, så det finns mycket mer att se fram emot för musikälskarna. Tre och fyradagarsbiljetter finns tillgängliga på www.swedenrock.com.

Läs mer: Line up Lollapalooza 2023

Vad som händer under Sweden Rock Festival

Festivalen är känd för att erbjuda en imponerande lineup med ett brett spektrum av musikgenrer, från rock och metal till punk och heavy rock. Besökarna kan förvänta sig att se några av världens mest kända och respekterade band och artister på scenen. Festivalen har redan annonserat en stark lineup med band som Iron Maiden, Ghost, Mötley Crüe, Def Leppard, Pantera, Gojira, Behemoth och Clutch, med flera band som kommer att tillkomma.

Förutom musiken, Sweden Rock Festival erbjuder också en mängd olika aktiviteter och upplevelser för besökarna. Det finns en mängd olika mat- och dryckställen att välja mellan, inklusive en mängd olika barer och restauranger. Det finns också olika butiker och marknadsstånd där man kan köpa musikrelaterade varor och souvenirer.

Festivalen är också känd för sin hållbarhet och strävar efter att ha så lite negativ inverkan på miljön som möjligt. Tänk på att se till att sortera sopor och att följa de instruktioner som finns angående hållbarhet för att hjälpa till att hålla festivalen så miljövänlig som möjligt.

I allmänhet är Sweden Rock Festival 2023 en musikfest att se fram emot för musikälskare och festivalgängare. Med en imponerande lineup av artister och en mängd olika aktiviteter och upplevelser, är det en helg full av musik, mat, dryck och sällskap som man inte får missa.

Tidigare artister och händelser

Sweden Rock Festival är en av Sveriges mest kända och respekterade musikfestivaler och har varit i drift sedan 1992. Under årens lopp har festivalen välkomnat ett brett utbud av artister och band från olika musikgenrer, inklusive rock, metal, punk och heavy rock.

Tidigare artister som har uppträtt på festivalen inkluderar kända namn som AC/DC, Judas Priest, Black Sabbath, Kiss, Iron Maiden, Scorpions, Def Leppard, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Aerosmith, Deep Purple, Alice Cooper, Slayer, Megadeth, Anthrax, Slayer, Rush, Slayer, Rush, Judas Priest, Black Sabbath, Kiss, Iron Maiden, Scorpions, Def Leppard, Ozzy Osbourne, Guns N’ Roses, Aerosmith, Deep Purple, Alice Cooper, Slayer, Megadeth, Anthrax, Slayer, Rush och många fler. Festivalen har också välkomnat ett antal nya och lovande band från hela världen, som ger besökarna möjlighet att upptäcka nya musik och artister.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *