Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Prognos av konsertåret 2023

2023 lovar att bli ett spännande år för fans av livekonserter, med en mängd evenemang som kommer att äga rum över hela världen. Från återkommande favoriter som Coldplay och Elton John till uppåtsträvande artister som Billie Eilish och Lil Nas X finns det något för alla. Musikfestivaler är också tillbaka i coachella och Glastonbury är de största dragplåstren. Samtidigt kommer sportevenemang som Super Bowl och världscupen också att locka stora skaror. Med så mycket på gång lovar 2023 att bli ett oförglömligt år med livemusik! Så om du letar efter något nytt och spännande att göra, skaffa dina biljetter!

I Sverige kommer de största musikfestivaler kommer att återvända och några av de största namnen i branschen kommer att stå på scenen. Summerburst Festival i Stockholm kommer att bli en höjdpunkt med framträdanden av superstjärnor som Avicii och Post Malone.

Samtidigt kommer Sverige i juli återigen att stå värd för sin egen upplaga av Lollapalooza – en av Sveriges mest älskade musikfestivaler – under två spektakulära dagar. Och om du letar efter något mer nischat och intimt finns det gott om mindre evenemang att välja på; varför inte kolla in Sweden Rock Festival eller Brännbollsyran?

För den som är ute efter något extra speciellt får du inte glömma Swedish House Mafias mycket efterlängtade återföreningsshow på Friends Arena den 16 oktober. Efter ett fyraårigt uppehåll kommer trion Axwell, Ingrosso och Angello att vara tillbaka tillsammans för en enda kväll.

Så oavsett musiksmak finns det garanterat något för alla under 2023! Så missa inte det – köp dina biljetter nu!

Konserter i vinter 2023

Under vintern kommer det att vara en ett antal anmärkningsvärda spelningar för fans över hela Sverige. Rockfans kan se fram emot The Offspring, som kommer att spela en serie utsålda spelningar i början av december, medan indiefans kan se Vampire Weekend på Annexet Hall i Stockholm.

För dem som letar efter något unikt kommer det också att finnas några spännande crossover-evenemang som Tori Amos ”Lullaby & Goodnight Tour”, som kombinerar klassisk musik med folkmusik och alternativ rock. Teknikfantaster vill inte heller missa Laurence Guys spelning på Storan i Göteborg.

Konserter i vinter sommar

När dagarna blir längre blir listan över spelningar allt längre. Fansen kan se fram emot fantastiska spelningar med globala superstjärnor som Taylor Swift och Ed Sheeran, medan mindre arenor kommer att arrangera evenemang med lokala talanger.

För dem som söker något lite annorlunda får man inte glömma bort Festival de Musique et Spectacle i Göteborg. Detta unika evenemang kombinerar musik med cirkusnummer, akrobatik och konstinstallationer för att skapa en oförglömlig upplevelse för alla åldrar.

Missa inte Try Again-festivalen i augusti. Denna tvådagars extravaganza kommer att bli ett av årets största evenemang med framträdanden från några av Sveriges främsta artister och DJ:s, samt internationella artister som The Weeknd. Den konsert som beräknad vara mest populär under 2023 är den årliga Peace & Love-festivalen. Detta femdagars evenemang är en höjdpunkt under den svenska sommaren och lockar tusentals fans varje år.

Oavsett var du befinner dig i Sverige kommer du garanterat att hitta något fantastiskt år 2023! Så se till att skaffa dina biljetter redan nu för en oförglömlig upplevelse. Med så många konserter som äger rum har det aldrig varit en bättre tid att se livemusik i Sverige. Njut av musiken!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *