Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lollapalooza 2023 – Datum, biljetter och mycket annat

År 2023 kommer Lollapalooza, en av de mest ikoniska musikfestivalerna i världen, att fira sitt 40-årsjubileum. I Sverige äger festivalen rum 29 och 30 juni samt 1 juli augusti 2023 på Gärdet i Stockholm, och det är för närvarande planerat att några av musikens största stjärnor kommer att delta i festivalen.

Lineupen för Lollapalooza 2023 har ännu inte tillkännagivits men vi kan garantera att det kommer att bli en spektakulär händelse. Med en blandning av spännande nya uppåtgående artister samt klassiska akter från alla genrer kommer detta garanterat att bli en oförglömlig upplevelse.

Om du är intresserad av att delta i Lollapalooza 2023 förväntas biljetterna börja säljas senare i år. Biljetter för tidig förhandsbokning kommer troligen att börja säljas i slutet av 2022, vilket ger dig gott om tid att spara ihop till festivalen och ordna med resan. Biljetterna kommer troligen att omfatta endags-, helg- och VIP-alternativ, med olika prisnivåer.

Håll dig uppdaterad för att få veta mer om Lollapalooza 2023 när det närmar sig! Vi ska se till att hålla dig uppdaterad med alla senaste nyheter och tillkännagivanden om denna mycket speciella musikfestival. Med 40 års historia bakom sig och några fantastiska artister som ännu inte har tillkännagivits vill du inte missa det – gör dig redo nu!

Lollapalooza artister 2023

De artister som kommer att spela på Lollapalooza i Sverige under sommaren 2023 är ännu inte släpp, men senare i januari är det sagt att arrangörerna ska släppa vilka artister det är som ska stå på scenen i Gärdet. Hittills har det ryktats om att några mycket hyllade och legendariska artister kommer att stå på scenen, liksom några helt nya, kommande artister.

Håll ögonen öppna för ytterligare nyheter om vilka som kommer att spela på Lollapalooza 2023, och se till att du köper dina biljetter i tid! Med en förväntan som växer för varje dag som går är detta en festival som du inte vill missa. Gör dig redo nu för vad som lovar att bli en oförglömlig upplevelse!

Lollapalooza 2022

Under Lollapalooza 2022 uppträdde bland annat några av de största namnen inom musiken, inklusive Billie Eilish, The Weeknd, Pearl Jam och Florence + The Machine. Med en blandning av klassiska rock-, pop- och hiphopakter var det ett otroligt evenemang som verkligen inte gjorde någon besviken.

Vi kan bara hoppas att Lollapalooza 2023 blir lika fantastiskt! Gör dig redo nu för vad som lovar att bli en av de största musikfestivalerna genom tiderna – med en redan imponerande lineup och mer som ännu inte har kommit, kommer det garanterat att bli en höjdpunkt under din sommar. Missa inte den här upplevelsen som du bara får en gång i livet! Vi kommer att hålla dig uppdaterad med allt du behöver veta om Lollapalooza 2023 så se till att du håller dig uppdaterad på vad som kommer att hända under detta års upplaga av Lollapalooza i Sverige.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *