Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Justin Biebers World Tour skjuts upp till nästa år

I början av september meddelade Justin Bieber att han avbryter sin världsturné. Konserten i Stockholm kommer att skjutas upp till nästa år. Detta beslut har fattats efter långa överväganden och diskussioner med hans team. Bieber har uttryckt att han vill ta en paus från turnén, vila och tillbringa tid med familj och vänner. Han nämnde också att han kommer att spendera en del av sin lediga tid med att fokusera på sig själv, sin hälsa och sin musik.

Världsturnén var ursprungligen planerad till den 12 september till den 28 oktober i Nordamerika och Europa innan den går ner till Sydamerika i november. Bland de inställda datumen finns spelningar på O2 Arena i London, Mercedes-Benz Arena i Berlin, Madison Square Garden i New York, Palau Sant Jordi i Barcelona, Ziggo Dome i Amsterdam, Accor Hotels Arena i Paris och Avicii Arena i Stockholm.

Bieber har beklagat att turnén skjutits upp och han hoppas att den ska återupptas snart. Han släppte ett uttalande där han sa: ”Jag är så tacksam för mina fans och tacksam för den här resan. Jag vill att min karriär ska vara hållbar, men jag vill också att mitt sinne, mitt hjärta och min själ ska vara hållbara”.

Justin Biebers team arbetar hårt med att boka om alla datum på världsturnén till nästa år. Biljettinnehavare kommer att hållas informerade så snart det kommer mer information om när dessa spelningar kommer att äga rum igen. Fans bör hålla ögonen öppna för kommande meddelanden om återbetalning av biljetter och framtida spelningstider. Vi ser fram emot Justin Biebers återkomst till scenen och önskar honom en säker paus från turnén. Vi hoppas att vi snart får se honom i aktion igen!

Historia om Justin Bieber

Justin Biebers världsturné startade i mars 2016 och skulle avslutas i oktober 2017, med totalt 150 spelningar i Nordamerika, Europa, Sydamerika och Karibien. Hans team arbetade hårt för att se till att alla aspekter av hans show var perfekta; från att skapa genomarbetade scenografier till att samla ihop ett fantastiskt team av dansare och musiker. Justin Bieber själv var mycket involverad i varje steg av den kreativa processen och höll till och med flera lyssningssessioner med fans runt om i världen.

Turnén var mycket framgångsrik och utlöste en enorm hype bland fansen då den gjorde stopp på ikoniska arenor som Madison Square Garden, där han satte ett nytt rekord för flest utsålda konserter av en enskild artist. Efter månader av framträdanden inför miljontals extatiska har Justin Bieber bestämt sig för att ta en paus från turnéer för att fokusera på sin hälsa och sin musik. Fansen kan se fram emot mer av Justins musik i framtiden då han fortsätter att skapa nya låtar för sina fans över hela världen.

Justin Biebers världsturné som skjutits upp till nästa år markerar ett tillfälligt avsked från scenen för sångaren. Även om det är en tråkig nyhet för fans som ivrigt hade väntat på showen, önskar vi honom en trygg paus och hoppas att han snart kommer tillbaka med ett fantastiskt framträdande! Fram till dess kan du hålla dig uppdaterad om när biljetter kommer att finnas tillgängliga igen och andra tillkännagivanden om hans turné.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *