Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Här är alla artister som ska spela på Way Out West 2023

Way Out West är en av de största musik- och kulturfestivalen i Sverige. Årets program är fullmatat med spännande artister från hela världen, vilket garanterar ett verkligt varierat utbud av musik för deltagarna att njuta av.

Som huvudnummer för årets festival kommer Childish Gambino, Billie Eilish, Kendrick Lamar och The 1975 att uppträda. De kommer att få sällskap av popstjärnorna Taylor Swift, Ariana Grande och Miley Cyrus samt hiphop-sensationen A$AP Rocky.

Den fullständiga listan över artister som uppträder på Way Out West 2023 omfattar följande:

– Childish Gambino

– Billie Eilish

– Kendrick Lamar

– The 1975

Taylor Swift

– Ariana Grande

Miley Cyrus

– A$AP Rocky

– Khalid

– Charli XCX

– Anderson .Paak & The Free Nationals

– Lil Uzi Vert

– Tove Lo

– Yung Lean

– Zara Larsson

– Håkan Hellström

Gör dig redo för en vild resa med dessa fantastiska artister när Way Out West 2023 drar igång i augusti. Biljetter kommer att finnas tillgängliga snart, så missa inte det! Vi kan inte vänta på att se dig där.

När är Way Out West?

Way Out West äger rum från 10-12 augusti 2023. Evenemanget kommer att hållas i Slottsskogen i Göteborg, Sverige. Skaffa dina biljetter nu och upplev denna otroliga lineup av artister på den största musikfestivalen i Sverige!

Som besökare av Way Out West kan du förvänta dig bra musik, bra stämning och en oförglömlig tid. Så tag med gänget av kompisar eller familjen på en helg med musik, konst och kultur i Slottsskogens fantastiska miljö. Förutom musik finns det också massor av mat, dryck, konst och mycket mer att njuta av.

Antingen kan du besöka festivalen alla tre dagarna som den äger rum eller så går du på specifika dagar. Beroende på vilka artister och när de spelar så kanske du endast vill gå på en eller två dagar. Som tur är finns det olika typer av biljetter till Way Out West. På det sättet kan du njuta av festivalen i all oändlighet. Vi ser fram emot att träffa dig på Way Out West 2023! Skaffa dina biljetter nu och följ med oss på en helg med oförglömlig musik, konst och kultur i det fantastiska Slottsskogenområdet i Göteborg.

Historia

Det första upplagan av Way Out West ägde rum 2007 och sedan dess har evenemanget vuxit till att bli en av de mest älskade musikfestivalerna i Sverige. Uppställningen är alltid varierad, med artister från hela världen som uppträder.

Festivalen har också blivit känd för sin unika atmosfär och sin fantastiska plats i Slottsskogen. Så om du letar efter en fantastisk plats att njuta av bra musik på är Way Out West definitivt platsen att vara på i augusti!

Så missa inte chansen att uppleva dessa fantastiska artister på Way Out West 2023! Skaffa dina biljetter nu innan de blir slutsålda. Vi ses där!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *