Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Håkan Hellström 2023

Under 2023 är Håkan Hellström med en ny turné efter att ha väntat i sex år. ”Känn ingen sorg”-turné från 2017 var den senaste turnén med Hellström men nu är det dags igen.

Turnén kommer att omfatta över 30 konserter, med datum som sträcker sig från juni till augusti 2023. Bekräftade stopp på Håkan Hellström 2023 turné inkluderar Helsingborg, Uppsala, Lysekil, Piteå, Kalmar, Jönköping, Karlstad, Halmstad, Örebro, Linköping, Stockholm, Oslo och Göteborg. Dessa städer kommer att få ta del av en spektakulär show av den svenska musik-legendaren, som är allmänt känd för sitt arbete inom genrer som rock, pop och soul.

Turnén lovar att innehålla några av Håkan Hellströms klassiska hits samt nytt material från hans senaste album. Det är också troligt att han kommer att framföra några coverversioner av andra artisters låtar. Fansen kan se fram emot en elektrifierande föreställning full av energi och känslor som bara Håkan Hellström kan leverera.

Vad gjorde Hellström mellan 2018-2022?

Mellan 2018 och 2022 fokuserade Håkan Hellström mycket på sin solokarriär. Han släppte en rad framgångsrika singlar som hamnade bra på listorna i Sverige och världen över. Utöver detta samarbetade han musikaliskt med andra artister som den svenska singer-songwritern Miriam Bryant och rapparen Madcon.

Vid sidan av sin musikkarriär skrev Hellström även ett manus till den animerade filmen ”The Snow Cat”, som släpptes 2019. Han höll flera konserter under den perioden också, även om ingen av dem var fullängds-turnéer som den som planeras för 2023. Fansen väntar nu med spänning på den kommande turnén där de kan uppleva ny musik från sin favoritartist live.

Populära låtar av Håkan Hellström

Håkan Hellström är mest känd för sina singlar som ”Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg”, ”Din tid kommer” och ”Valborg”. Andra populära låtar är ”Kom igen Lena!” och ”Det Kommer Aldrig Va Över för Mig”. Artisten har släppt många andra hitlåtar under sin karriär, vilket gör honom till en av Sveriges mest framgångsrika musiker.

Den kommande turnén kommer garanterat att bli en absolut höjdare med Håkan Hellström vid rodret. Om du letar efter en unik, oförglömlig upplevelse, se till att ta din biljett till denna turné som du bara får en gång i livet.

Vilka låtar är planerade att spelas under Hellström turné?

Håkan Hellström har ännu inte avslöjat vilka låtar han kommer att spela på sin turné 2023. Fansen kan dock förvänta sig att få höra några av artistens klassiska hits samt nytt material från hans senaste album. Det är också troligt att han kommer att framföra några coverversioner av andra artisters låtar under showen.

Den exakta setlistan kommer inte att vara känd förrän turnén börjar, så se till att ta dina biljetter snart om du vill se Håkan Hellström live på konsert! Den här turnén lovar att bli en oförglömlig upplevelse för alla som är på plats! Missa inte möjligheten att uppleva Håkan Hellströms unika sound live på scen! Skaffa dina biljetter nu innan de är slutsålda! Och kom ihåg: Känn ingen sorg….

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *