Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gröna Lund Live

Gröna Lund Live är det bästa stället för att uppleva några av Sveriges största musikaliska artister i en live-miljö. Det ligger i Stockholm och har underhållit publiken sedan 1883 och är ett av de mest ikoniska landmärkena i staden. Med flera evenemang varje vecka finns det verkligen något för alla på Gröna Lund Live.

Att ta sig till Gröna Lund Live är enkelt och bekvämt. Med kollektivtrafik tar du busslinjen från vilken del av staden som helst och kliver av vid Djurgården. Därifrån är det bara 10 minuters promenad till arenans entré. Du kan också enkelt ta dig till Gröna Lund Live med bil eller cykel dock finns det inte gott om parkeringsmöjligheter i närheten.

Läs mer: Gröna Lund line up 2023

När du väl har kommit till du kan hämta dina biljetter i biljettkontoret på plats. Det finns också ett brett utbud av mat- och dryckesstånd för att hålla dig igång under hela kvällen. Musikakterna äger rum på olika scener beroende på vilket evenemang du deltar i så se till att dubbelkolla innan du går till showen.

Gröna Lund Live är en av Stockholms främsta konsert för livemusik och underhållning och det är lätt att förstå varför den har underhållit publiken i över hundra år. Med sitt bekväma läge, breda utbud av evenemang och fantastiska atmosfär finns det verkligen något för alla på Gröna Lund Live! Så åk dit idag och njut av en fantastisk kväll med vänner eller familj! Möjligheterna är oändliga på Gröna Lund Live!

Njut av ljudet av Sveriges musikaliska legender på Gröna Lund Live! Oavsett om det är en rockkonsert, klassisk föreställning eller stand up comedy finns det alltid något att se fram emot på denna ikoniska plats. Från det bekväma läget till det breda utbudet av mat- och dryckesstånd kommer du att kunna koppla av i lugn och ro medan du njuter av den bästa musiken som Sverige har att erbjuda. Så missa inte en kväll du inte kommer att glömma – skaffa dina biljetter idag och skapa minnen för morgondagen på Gröna Lund Live!

Sammanfattning

Vill du gå på konsert på Gröna Lund utan stress? Då är Gröna Lund Live-passet ett bra val! Med detta pass slipper du förboka platser och behöver bara visa upp din QR-kod vid entrén. Observera att entrén är i mån av plats så se till att komma i tid för att säkra din plats.

Läs mer: Musikfestivalerna du inte får missa i Sverige

Om du har bokat ett Guldkort så behöver du hämta ut din entrébiljett och åkband vid biljettcenter. Även om platserna är uppbokade så behöver du inte oroa dig, visa bara upp ditt digitala Guldkort för att få en entrébiljett. Observera att inga åk ingår om du inte bokat plats med Guldkortet och att entrébiljett till konserten gäller i mån av plats.

För dem som har bokat en Ticket to Ride, gäller det att hämta ut din entrébiljett och åkband vid biljettcenter. Så oavsett om du väljer Gröna Lund Live-passet eller Guldkortet, eller om du har bokat en Ticket to Ride, Gröna Lund erbjuder en enkel och bekväm upplevelse för alla som vill njuta av musiken på konserten.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *