Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Gröna Lund Line up 2023

Gröna Lund Live är en musikfestival som årligen äger rum på Gröna Lund, en av Stockholms mest populära tivoli-anläggningar. Festivalen började år 2014 och har sedan dess vuxit till att bli en av huvudstadens största musikevenemang.

Festivalen har ett brett musikutbud med artister från en mängd olika genrer, inklusive pop, rock, hip-hop och elektronisk musik. Kända artister som tidigare har uppträtt på Gröna Lund Live inkluderar , Hooja, Macklemore, Zara Larsson, The Hives och The Cardigans.

Festivalen är unik då den äger rum på en tivoli-anläggning, vilket ger besökarna möjlighet att njuta av musiken medan de även kan åka karuseller och andra tivolattraktioner. Det finns även en rad olika mat- och dryckesställen som erbjuder besökarna en mängd olika alternativ, inklusive streetfood-inspirerade val och klassiska tivoligrejer.

Gröna Lund Live är en unik musikfestival som erbjuder besökarna en kombination av musik och tivoli-nöjen, samt en möjlighet att uppleva några av Sveriges mest populära artister på ett unikt sätt. Festivalen lockar varje år tusentals besökare och är ett måste för musikälskare i Stockholm.

Line up 2023

Gröna Lund Live är en av Stockholms mest välkända musikfestivaler och år 2023 kommer den att äga rum i juni månad. Festivalen har alltid haft ett brett utbud av artister och 2023 års line up är inget undantag.

Festivalens huvudscen kommer att fyllas av ett antal stora internationella namn, inklusive den amerikanska popstjärnan Billie Eilish som kommer att göra sin enda Sverige-spelning under festivalen. Hon kommer att dela scenen med andra internationella artister som The Weeknd, Dua Lipa och Post Malone.

För den som gillar rock och indie kommer Gröna Lund Live att erbjuda en rad spännande artister, inklusive Arctic Monkeys, Tame Impala och Fleet Foxes. För de som föredrar hip-hop och R&B finns det också något att se fram emot, med artister som Tyler, The Creator, Kendrick Lamar och SZA på scenen.

Festivalen kommer också att ha en stark svensk representation med artister som Hooja. Dessutom kommer det att vara en rad uppladdningskonserter med unga, lovande svenska artister innan festivalen drar igång.

Gröna Lund Live kommer också att erbjuda en rad olika aktiviteter för publiken, inklusive food trucks, barer och ett stort utbud av olika artister på mindre scener. Det kommer också att finnas en rad olika konstnärliga installationer och utställningar att besöka under festivalen.

Allt i allt är Gröna Lund Live 2023 ett måste för musikälskare i Stockholm. Med en sådan stark och varierad line up kommer det att finnas något för alla att uppskatta och njuta av. Biljetter kommer att släppas tidigt nästa år och det rekommenderas att man köper dem i tid för att inte missa någon av de spännande artisterna som kommer att spela under festivalen.

Varför du ska gå på Gröna Lund Live

Det finns många anledningar till varför man ska gå på Gröna Lund Live. För det första är det en unik upplevelse att kombinera musik med nöjesparkens attraktioner. Publiken kan njuta av musiken och sedan gå och åka karuseller och andra roliga aktiviteter.

För det andra är Gröna Lund Live känt för att ha ett högkvalitativt musikprogram. Varje år bjuder man på en mix av etablerade artister och uppkommande talanger inom olika musikgenrer. Det innebär att det finns något för alla smaker och intressen.

För det tredje är Gröna Lund Live en viktig plats för musiklivet i Stockholm. Det är ett av de mest kända evenemangen i Stockholm och en plats där många människor samlas för att uppleva musik tillsammans. Det skapar en unik atmosfär och en känsla av samhörighet.

För det fjärde är Gröna Lund Live en hållbar musikfestival. Man arbetar med hållbarhet på många olika sätt, från att använda förnybara energikällor till att använda miljövänliga produkter.

Så om du är musikälskare, nöjesparkälskare eller bara vill ha en rolig kväll med vänner, är Gröna Lund Live ett utmärkt val. Det är en unik upplevelse som du sent kommer att glömma.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *