Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Artister under Brännbollsyran 2023

Brännbollsyran är en årlig festival som håller till vid Hedlunda i Umeå. Det som är unikt med denna festival är att det inte bara är en festival. På dagtid är det nämligen VM i brännboll och sen på kvällen förvandlas det till Skandinaviens största musikfestival. 2019 var senast som festivalen ägde rum då den blev inställd år 202 och 202 på grund av coronaviruset.

Brännbollsyran startades 1974 och i sin nuvarande form 2013. Det är norra Sveriges största festival med 16 500 biljetter sålda per dag 2019. Många internationella och svenska artister som Tiësto, Macklemore, The Chainsmokers, Kygo, Marshmello, Martin Garrix, Future, Zara Larsson, Veronica Maggio och Tove Lo har spelat på festivalen under senare år. År 2022 deltog över 300 lag i cupen där High Rise Or A Slice vann över Salming inför en euforisk publik på Mariehemsängarna. Cupen har haft officiell VM-status från 1997.

Brännbollsyran 2023 kommer att vara en fest för musik- och sportentusiaster med en imponerande lineup för festivalens scen. Publiken kan se fram emot att se en mängd olika artister och band från olika genrer och erfarenheter.

För att börja med kommer festivalen att ha ett brett utbud av elektronisk musik med några av världens mest eftertraktade DJ:s som headliners. Tiësto, Martin Garrix och Marshmello kommer att stå på scenen och leverera sina energiska och dansanta set.

För de som gillar hiphop och R&B, kommer Brännbollsyran 2023 att erbjuda en rad kända artister som Future, Macklemore och Post Malone. Dessa artister kommer att leverera sina unika stilar och bjuda publiken på en oförglömlig upplevelse.

För fans av pop och rock, kommer festivalen att ha en rad artister som Zara Larsson, The Chainsmokers och Tove Lo. Dessa artister kommer att bjuda på en blandning av pophits och rockklassiker.

För en mer lokal smak, kommer festivalen att ha ett antal svenska artister och band som Veronica Maggio, Håkan Hellström och Kent som kommer att ta scenen. Dessa artister kommer att bjuda på en unik och speciell upplevelse för publiken.

Brännbollsyran 2023 kommer också att ha ett brett utbud av olika mat och dryck för att fylla på publikens energi samt shopping och olika aktiviteter för att göra festivalen till en oförglömlig upplevelse.

Så markera redan nu datumen i kalendern för Brännbollsyran 2023, för en fantastisk helg fylld med musik, sport och kul!

Brännbollsyran 2023 Line-up

Dock är de artister som nämns ovan inte klara för festivalen, utan de artister som är spikade inför Brännbollsyran 2023 är:

 • The Kid Laroi
 • Axwell
 • Hooja
 • Bolaget
 • Daniella Rathana
 • Odz
 • Tjuvjakt
 • Jireel
 • Roc Boyz

Brännbollsyran 2023 biljetter

Datumen för festivalen är 2-4 juni och det finns olika biljetter som du kan köpa till festivalen. Brännbollsyran 2023 erbjuder olika biljettyper för att tillgodose olika önskemål och budgetar för publiken. Här är en översikt över de olika biljettyperna som finns tillgängliga:

 1. Enkelbiljett: Enkelbiljetten ger tillgång till festivalområdet under en vald dag. Detta är den billigaste biljettyp som finns och passar för den som bara vill besöka festivalen en dag.
 2. Helgbiljett: Helgbiljetten ger tillgång till festivalområdet under hela helgen. Denna biljettyp är populär bland de som vill uppleva hela festivalen, inklusive både sport- och musikdelen.
 3. VIP-biljett: VIP-biljetten ger en exklusiv upplevelse med förbättrade faciliteter och bekvämligheter. Dessa biljetter ger tillgång till VIP-området med exklusiva barer, toaletter och en bättre utsikt över scenen. VIP-biljetten ger också möjlighet att träffa artisterna och ta del av meet and greet-sessioner.
 4. Campingbiljett: Campingbiljetten ger tillgång till festivalområdet samt möjlighet att tälta på festivalens campingplats under helgen. Denna biljettyp är populär bland de som vill ha en mer autentisk festivalupplevelse och samtidigt spara pengar på boende.
 5. Familjebiljett: Familjebiljetten ger tillgång till festivalområdet för en familj med två vuxna och upp till tre barn. Denna biljettyp är ett bra alternativ för familjer som vill uppleva festivalen tillsammans.

Alla biljetter kan köpas online eller på plats vid festivalen, men det kan vara en bra idé att köpa biljetterna i förväg för att garantera tillgång och undvika köer. Biljetterna är personliga och kan inte överlåtas eller återbetalas.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *