Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Dessa 5 svenska musikfestivaler ska du besöka under sommaren 2023

De svenska musikfestivalerna har alltid de har varit något speciellt och de är tillbaka i full kraft igen 2023. Om du vill uppleva något av det bästa som Sverige har att erbjuda i fråga om musik, så sätt ett kryss i kalendern redan nu! Här är de fem mest populära svenska musikfestivalerna att lägga till i din resplan:

1. Way Out West – Denna tredagarsfestival äger rum i Göteborg varje augusti och är ett av de mest populära evenemangen i den svenska musikkalendern. I år kan du förvänta dig att höra akter som Fleet Foxes, Beck och Robyn samt några av Sveriges bästa nya talanger.

2. Summerburst – Ett EDM-evenemang som hålls på Stockholms Olympiastadion under två dagar i juni varje år. Summerburst är en av världens ledande festivaler för elektronisk dansmusik. I år kan du förvänta dig att få se toppartister som Skrillex, Marshmello och David Guetta som huvudattraktion.

3. Putte i Parken – En tvådagarsfestival i en vacker park i Göteborg, som började som ett alternativ till större kommersiella evenemang. Med sin avslappnade atmosfär, billiga biljetter och ett varierat urval av artister från pop och rock till hiphop och reggae kommer Putte i Parken garanterat att ge besökarna en oförglömlig upplevelse.

4. Peace & Love Festival – En av Sveriges äldsta musikfestivaler, Peace & Love Festival, äger rum i Borlänge varje sommar. Bland årets höjdpunkter finns The Libertines, Bastille och Imagine Dragons.

5. Brännbollsyran – Brännbollsyran 2023 är snart här och det kommer att bli den största festivalen i sitt slag! Det är en oförglömlig upplevelse med den bästa livemusiken, god mat och massor av aktiviteter för alla åldrar. Så ta dina biljetter nu och kom med oss på Brännbollsyran 2023!

Så sätt kryss i kalendern för dessa fem fantastiska festivaler som kommer under sommaren 2023! Med så mycket att se och göra på varje evenemang finns det något för alla – oavsett om du är ett fan av rock, pop, hiphop eller EDM – så missa inte på dessa fantastiska sommarfestivaler i Sverige.

Varför du ska åka på festival

Sommaren 2023 kommer att bli en spännande tid med några av musikens största namn som uppträder på Sveriges främsta festivaler. Oavsett om du är ett fan av rock, pop, hiphop eller EDM finns det garanterat något för alla. Att delta i en svensk musikfestival kan ge dig en unik upplevelse där du kan upptäcka nya artister, njuta av liveframträdanden och skapa oförglömliga minnen. Dessutom är det ett utmärkt sätt att träffa människor från hela världen! Så varför inte göra sommaren till en minnesvärd och kolla in vad dessa fem fantastiska festivaler har att erbjuda? Med så mycket att erbjuda vill du inte missa det!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *